Distanskurs online – skriv din livsberättelse!

Skrivarkurs, online webbaserad distanskurs. Lär dig skriva med Inger Lundin
Skrivarkurser

Kunskap – och massor av inspiration!

Du får konkreta verktyg, roliga skrivövningar och handfasta tips på mina skrivarkurser som hålls både på kursgårdar och online. Jag erbjuder även inspirationsföreläsningar, workshops och skräddarsydda kurser till skolor, organisationer och företag.

 • En riktigt feel good-kurs! Jag blev verkligen positivt överraskad. Både på grund av kursens innehåll och vår inspirerande kursledare. En av de bästa skrivarkurser jag gått på.

  Gunnel
  (Lust att skriva – sommarkurs)
 • Något av det bästa jag gjort på länge för mig själv. Jag har kunnat sitta hemma och läsa kursen och skriva när jag vill. Jag har fått snabb feedback på mina uppgifter och kursen har varit mycket varierande. Texter som jag aldrig annars skulle skrivit har blivit till, och jag har fått lust att fortsätta skriva.

  Ann-Lis
  (Skriv din livsberättelse – distanskurs med feedback)
 • En jättebra och effektiv kurs som gav verktyg och motivation för den ”resa” jag har framför mig! Mycket inspiration och mycket uppmuntran, både från kursledaren och deltagarna i gruppen. Ett kanonupplägg med undervisning varvat med egna övningar som vi sedan fick dela med varandra. Ödmjuk och tillåtande kursledare med skärpa och klokhet i blicken samt med en gigantisk erfarenhet i bagaget som hon glatt delade med sig av!

  Gunilla
  (Skriv din livsberättelse – sommarkurs)
 • Alla borde gå skrivarkurs med Inger! Skickligt, inspirerande, kompetent och roligt. Upplägget på kursen, från början till slut, var genomtänkt i varje detalj.. Med integritet från början till slut, skapades en miljö där vi alla vågade släppa skapandet fritt. Ingen behövde känna sig dum eller dålig. Nu väntar jag med pennan i hand på nästa kurs.

  Patrik
  (Att skriva sin livsberättelse)
 • En mycket intressant och rolig kurs med bra upplägg. Ledaren är tydlig, uppmuntrande och inspirerar till fortsatt skrivande.

  Anna
  (Lust att skriva mer)

Kommande kurser & event

22 sept 2020 kl 18-20

Lust att skriva – inspirationskväll

Creative House, Älvtomtagatan 14, Örebro

23-25 oktober 2020

Skriv din livsberättelse

Stjärnholm, Nyköping

6-8 november 2020

Skriv din livsberättelse

Sollidens kursgård, Örebro

Löpande kurser

Skriv din livsberättelse – onlinekurs

Originalkursen (14 veckor)

Snabbspåret (7 veckor)

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nyhetsbrev
Inger Lundin Text och Idé
ErrorHere