Kontakt

Välkommen att höra av dig!

Har du frågor och funderingar kring en kurs? Vill du ha hjälp med ditt manus eller vill ha kontakt av något annat skäl?  Ring, mejla, skriv ett brev eller kom på besök till mitt kontor på Creative House i Örebro. Välkommen att höra av dig!

Inger Lundin Text och Idé AB
Creative House
Älvtomtagatan 14
703 42 Örebro

Skrivarkurs på lätt sätt

Nästa event

Start: 9 nov kl 19-21

Lust att skriva – LIVE!

Grundkurs i skrivande.  Sex träffar via Zoom hemma hos dig.

Pris 1795 kr . Begränsat antal platser.

Läs mer och boka

Redaktörstjänster

Jag jobbar med manusutveckling, språkgranskning, textbearbetning eller projektledning – allt som behövs för att en bok ska bli sitt bästa jag. Fackböcker och biografier är min specialitet.

Läs mer

Skrivcoachning

Har du ett manus och vill att det ska bli bättre? Eller har du fastnat som skribent och vill komma loss? Jag är ditt professionella bollplank och ger dig feedback på manuskriptets styrkor och utvecklingsmöjligheter.

Läs mer

Skrivarkurser

Jag ger kurser och workshops i kreativt skrivande – på nätet, på kursgårdar och i samarbete med organisationer och skolor. Med genomgångar som ger kunskap och massor av övningar som inspirerar. Kurserna kan anpassas efter dina behov.

Läs mer

Skribentuppdrag

Nyhetsbrevet, reportaget till tidningen eller presentationstexten som behöver göras färdigt just nu – med lång erfarenhet som journalist och kommunikatör vet jag vad som fängslar och vad som får ditt budskap att fastna.

Läs mer
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nyhetsbrev
Inger Lundin Text och Idé
ErrorHere