Gå en skrivarkurs online!

Skrivarkurs, online webbaserad distanskurs. Lär dig skriva med Inger Lundin
Skrivarkurser

Kunskap – och massor av inspiration!

Du får konkreta verktyg, roliga skrivövningar och handfasta tips på mina skrivarkurser som hålls både på kursgårdar och online. Jag erbjuder även inspirationsföreläsningar, workshops och skräddarsydda kurser till skolor, organisationer och företag.

 • En riktigt feel good-kurs! Jag blev verkligen positivt överraskad. Både på grund av kursens innehåll och vår inspirerande kursledare. En av de bästa skrivarkurser jag gått på.

  Gunnel
  (Lust att skriva – sommarkurs)
 • Något av det bästa jag gjort på länge för mig själv. Jag har kunnat sitta hemma och läsa kursen och skriva när jag vill. Jag har fått snabb feedback på mina uppgifter och kursen har varit mycket varierande. Texter som jag aldrig annars skulle skrivit har blivit till, och jag har fått lust att fortsätta skriva.

  Ann-Lis
  (Skriv din livsberättelse – distanskurs med feedback)
 • En jättebra och effektiv kurs som gav verktyg och motivation för den ”resa” jag har framför mig! Mycket inspiration och mycket uppmuntran, både från kursledaren och deltagarna i gruppen. Ett kanonupplägg med undervisning varvat med egna övningar som vi sedan fick dela med varandra. Ödmjuk och tillåtande kursledare med skärpa och klokhet i blicken samt med en gigantisk erfarenhet i bagaget som hon glatt delade med sig av!

  Gunilla
  (Skriv din livsberättelse – sommarkurs)
 • Alla borde gå skrivarkurs med Inger! Skickligt, inspirerande, kompetent och roligt. Upplägget på kursen, från början till slut, var genomtänkt i varje detalj.. Med integritet från början till slut, skapades en miljö där vi alla vågade släppa skapandet fritt. Ingen behövde känna sig dum eller dålig. Nu väntar jag med pennan i hand på nästa kurs.

  Patrik
  (Att skriva sin livsberättelse)
 • En mycket intressant och rolig kurs med bra upplägg. Ledaren är tydlig, uppmuntrande och inspirerar till fortsatt skrivande.

  Anna
  (Lust att skriva mer)

Kommande kurser & event

14 september 2024

Skrivglöd – Stora inspirationsdagen i Örebro

Grundkurs i kreativt skrivande med massor av kunskap och inspiration. Teori och praktiska övningar som passar både dig som vill komma igång och dig som börjat men tappat gnistan. 

 

Löpande kurser

Receptet på en bra berättelse – onlinekurs

Grundkurs i kreativt skrivande.

Fem korta videolektioner med skrivövningar.

Prova första lektionen utan kostnad:

Fem steg till din fackbok (BAS) –   onlinekurs

Introkurs för dig som vill skriva faktabok.

Fem fullmatade videolektioner med skrivövningar. Ta del av kursen när du vill! Prova första steget helt utan kostnad.

Läs mer och prova
Skriv din livsberättelse – onlinekurs

Grundkurs i att skriva biografiskt. Skriv om ditt eget liv – eller någon annans. Självstudiekurs (Egen takt). Prova första lektionen gratis.