Skrivcoachning och lektörsläsning

Utveckla ditt manus – och dig själv

Boka lektörsläsning eller personlig skrivcoachning. Tjänsten är till för dig som har  fastnat i ditt skrivande och vill komma loss – och för dig som har ett manus som längtar efter att bli bättre.  Du kan också boka tid bara för ett samtal kring om din bokidé håller. Jag anpassar coachningen efter dina behov.

De flesta som som anlitar mig är aspirerande författare, men jag skrivcoachar även dig som behöver utveckla ditt skrivande i jobbet.

  • Jag har arbetat med Inger Lundin i flera av mina bokprojekt. Hennes kompetens, smidighet och förmåga att möta varje författarskap utifrån dess egenart gör samarbetet självklart på något sätt. Jag har alltid känt mig trygg när jag fått bolla mina texter med Inger. Att hon dessutom är rolig att ha att göra med sätter en guldkant på samarbetet.

    Tomas Sjödin
    Pastor och författare

Hör av dig!

Skrivarkurs på lätt sätt

Nästa event

Start: Fredagen den 23 september kl 17.30-17.50

Strukturera berättelsen om ditt liv

Scenprogram på tidningen Skrivas scen, Bokmässan, Göteborg

Ingår i entrébiljetten.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nyhetsbrev
Inger Lundin Text och Idé
ErrorHere